Je bekijkt nu Origineel trakteren op werk

Origineel trakteren op werk

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Bericht reacties:0 Reacties

Ben je jarig en wil je eens wat bijzonders trakteren? Of heb je als bedrijf wat te vieren? Anders gezegd; ben je opzoek naar een idee om origineel te trakteren op het werk? Goed dat je op de website van IJsfeestje terecht bent gekomen! Wanneer je iets te vieren hebt en je komt aan met taart en gebak zijn veel mensen daar blij mee. Echter is het niet verrassend en zal men jouw traktatie niet herinneren. Zonde wanneer je een bijzondere gelegenheid wilt vieren! Heb je bijvoorbeeld prachtige resultaten behaald met je bedrijf? Bestaat het bedrijf zoveel jaar, of heb je een werk jubileum? Dan is het veel leuker om daar een unieke traktatie aan te koppelen.

Origineel trakteren met ijsfeestje

Een stukje taart is iedereen de volgende dag alweer vergeten. Maar hoe kan je je personeel of collega’s écht verrassen? Dat kan met behulp van IJsfeestje! Want wat is er nou leuker dan boven een bak vol met ijsjes te hangen en jouw favoriete ijsje uit te zoeken? Wanneer je kiest voor een IJsfeestje kies je voor een vriezer vol echte klassiekers. Onze gevulde vriezers zijn een bijzondere vorm van een ijskar huren. Ga jij voor een cornetto, Magnum of Ben & Jerry’s? Of toch liever een raketje, Festini of Solero? Met IJsfeestje kan je namelijk zelf jouw favoriete ijscombinaties samenstellen. Wil je het extra speciaal maken? Kies dan een pakket met allerlei extra items als bijvoorbeeld ballonnen en een beachflag om jouw moment nog een beetje feestelijker te maken!

Verfrissende traktatie

Met onze overheerlijke verfrissende ijsjes wordt jouw feest gegarandeerd fantastisch! Want of je nou particulier of zakelijk een feestje gaat bouwen, IJsfeest is altijd een goed idee. Wij halen écht alles uit de vriezer om van jouw feest een unieke ervaring te maken.  Er zijn verschillende feestpakketten om zo de unieke ervaring nog meer aan te kleden. Wat dacht je van ballonnen en vlaggetjes? Of pak je helemaal uit met confettikanonnen en zitzakken? Alles is mogelijk, en we helpen je graag verder met het samenstellen van jouw IJsfeestje. Aarzel je nog of het aansluit bij jouw wensen? Wil je nog even overleggen of verduidelijking op bepaalde punten? Dan kun je eenvoudig contact met ons opnemen! Onze ijsjes leveren we door heel Nederland, dus de ijskar op locatie is overal mogelijk.

Geef een reactie