Er is er één jarig Hoera, Hoera! Is er iemand jarig, gaat er iemand trouwen of is er een andere feestelijke gelegenheid waarom er op het werk moet worden getrakteerd? Dan valt een ijsje bij de collega’s altijd goed in de smaak. Een feestelijke gebeurtenis moet worden gevierd en daar hoort een originele traktatie bij. Voor een traktatie met een unieke ervaring ben je bij IJsfeestje aan het juiste adres. IJsfeestje beschikt namelijk over een groot assortiment verkoelende en verfrissende ijsjes waarmee je tijdens het trakteren op het werk bij jouw collega’s goed in de smaak valt. Want zeg nou is eerlijk, iedereen is toch altijd wel in voor een ijsje? IJsfeestje beschikt hierbij over een keuze uit een ruim assortiment in de bekende OLA-ijsjes of verwen de werknemers of je collega’s door te trakteren met overheerlijke Ben & Jerry ijsjes. Bekijk alle opties onder de zakelijke IJsfeestjes!

IJsjes en vriezers

Wij horen je al denken: ‘Trakteren op ijsjes, lekker! Maar wacht, hebben we wel genoeg ruimte in de vriezer?’ Geen zorgen! IJsfeestje levert namelijk niet alleen ijsjes, maar je kan bij ons ook terecht voor een bijbehorende vriezer. IJsfeestje beschikt over vriezers in verschillende soorten en maten. Bovendien kan je een formaat vriezer kiezen die aansluit op de hoeveelheid ijs die er is besteld. Hierdoor blijven je ijsjes bevroren en kunnen ze op ieder moment worden opgegeten. Een perfecte vriezer dus voor de ideale verfrissende en verkoelende traktatie.

Een feestje met IJsfeestje

Wil je met je collega’s iets groots vieren of ben je van plan om met je traktatie feestelijk uit te pakken? Dan kan IJsfeestje je hierbij helpen. Bij IJsfeestje kun je namelijk een extra feestpakket aan je bestelling toe voegen. Met dit pakket kun je zelf samenstellen wat je nodig hebt om de traktatie op je werk nog specialer te maken. Kies je voor ballonnen, servetten en vlaggetjes? Of maak je er een compleet feestje van door verder uit te breiden met confettikanonnen, A-bord of zitzakken? Maak een feestje met IJsfeestje! Moeite met het samenstellen van jouw traktatie en mogelijk extra toevoegingen? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op en we helpen je snel verder. Het maakt niet uit waar jouw IJsfeestje is, we komen altijd naar je toe!