Traktatie ijs

Uw kind is jarig en heeft gevraagd of hij of zij op iets cools mag trakteren. Een vraag die iedere ouder wel eens te horen krijgt. Maar waar maak je nu een kind blij mee en is ook nog is een coole traktatie? Warm of koud weer, trakteren op ijs kan altijd! IJsjes zorgen namelijk zelf voor dat vrolijke en zomerse effect, waardoor een ijs traktatie altijd in de smaak valt. Dus wil je de klasgenoten van jouw kind blij maken en daarbij een super vette ijstraktatie op school geven? Dan ben je bij IJsfeestje aan het goede adres. IJsfeestje heeft een uniek aanbod, waarbij we ons onderscheiden van de standaard ijskramen met schepijs. Bij IJsfeestje heb je namelijk keuze uit alle bekende ijsjes van de A-merken OLA en Ben & Jerry. Stel zelf je ijs traktatie samen, waarbij alle combinaties mogelijk zijn. Cooler wordt het toch niet?

IJstraktatie op school

Niets is zo feestelijk als een ijsje en voor kinderen is het altijd tijd voor een lekker ijsje. Hierbij maakt het voor hen niks uit of het nu zomer, herfst, winter of lente is. Bij het horen van ‘Calippo’ of ‘Raketje’ worden de kinderen gelijk enthousiast. Bij IJsfeestje kan je het hele jaar door kiezen uit alle bekende OLA-ijsjes en Ben & Jerry’s. Hierbij kan je denken aan de OLA-ijsjes als Magnum, Cornetto, Calippo, Raketje, Festini, Solero. Maar ook de Ben & Jerry’s Shorties en Peace Pops. IJsfeestje haalt de zorgen uit handen door de ijsjes op iedere locatie te leveren. Heb je een bestelling met een minimale waarde van €200,-? Dan wordt er gratis een vriezer meegeleverd. Is dit niet het geval, geen zorgen! Voor een kleine meerprijs wordt er een vriezer passend naar uw bestelling meegeleverd. Het enige wat de kinderen hoeven te doen is genieten van de door ons geleverde vriezer vol van jouw ijstraktatie!

IJstraktatie op kinderfeest

Staat er een kinderfeest op het programma? Naast de overheerlijke ijsjes biedt IJsfeestje nog meer voordelen. Het is namelijk mogelijk om je bestelling uit te breiden met een van onze IJsfeest pakketten! Er is keuze uit een small, medium of large pakket. Bekijk zelf wat je nodig hebt om het kinderfeest tot een compleet verzorgt IJsfeest te maken. Ga je voor ballonnen, servetten of vlaggetjes? Of breid je nog verder uit met confettikanonnen en zitzakken? We denken graag met je mee! Neem eenvoudig contact met ons op en we helpen je snel verder.

IJsfeestje beschikt over een snelle levering door heel Nederland. Het maakt niet uit waar jouw IJsfeestje is, we komen altijd naar je toe!