Particulier IJsfeestje

Met onze overheerlijke verfrissende ijsjes wordt het echt een IJsfeest! Want of je nou particulier of zakelijk een feestje gaat bouwen, IJsfeest is altijd een goed idee. Wij hebben verschillende arrangementen binnen ons assortiment. 

Er valt een hoop te vieren! Al die momenten zijn extra leuk als er ook ijsjes zijn! Of je nu een overwinning aan het vieren bent, gaat trouwen, jarig bent of een groot buurtfeest organiseert, niets is zo feestelijk als een ijsje. En je hoeft zelf hiervoor niet te sjouwen, want wij regelen het voor je: we vullen de vriezer met jouw ijspakket en leveren hem af waar jij hem wilt hebben. Wat jij moet doen? Genieten van de ijsjes!

Maak jouw eigen ijsfeestje!


1

Wat zijn jouw favoriete ijsjes?

magnum
Magnum
Almond
magnum
Magnum
Classic
magnum
Cornetto
Classic
magnum
Festini Peer
magnum
Raket
magnum
Solero
magnum
Ben & Jerry's
Caramel Chew
Chew
magnum
Ben & Jerry's
Chocolate
Fudge Brownie
magnum
Ben & Jerry's
Cookie Dough
magnum
Ben & Jerry's
Strawberry
Cheescake
magnum
Ben & Jerry's
Peace Pop
magnum
Calippo Cola
magnum
Verras me met
een lekkere mix
2

Hoeveel ijsjes wil je?

3

De perfecte vriezer erbij?

Ijs moet je nu eenmaal bevroren houden. Die mogelijkheden heeft niet iedereen. Daarom kunnen wij een passende vriezer leveren om jouw gekozen ijsjes goed te kunnen bewaren.

4

Wanneer is het feest?

Om de ijsjes op tijd bij je te krijgen, is het belangrijk om goed in te kunnen schatten of we er spoed achter moeten zetten.


Small

Medium

Large

Een gelikt IJsfeestje in de tuin?

Samen met jou zoeken we naar de juiste ijsjes voor jouw groep. We leveren de ijsjes in een vriezer op de plek waar jouw feestje plaatsvindt en halen alles aan het einde weer op. Wij zorgen dat alles geregeld wordt, zodat jij lekker achterover kunt zitten en kunt genieten. We hebben verschillende opties, voor ieder event en budget. Vriezer nodig? Geen probleem! Lenen we je er gewoon bij.

Laat ons smelten
door jouw review

Bestel je IJsfeestje!