Unieke catering

IJsfeestje maakt van een bedrijfsfeest, verjaardag of andere feestelijke evenementen een unieke ervaring. Ben je dus op zoek naar een ijs cateraar die een speciale en leuke traktatie aanbiedt? Dan ben je bij IJsfeestje aan het goede adres. Bij een ijs cateraar denk je al snel aan een ijskar vol met schepijs, maar dit pakt IJsfeestje nét op een andere manier aan! Met IJsfeestje als cateraar kun je namelijk iedereen verwennen met de overheerlijke OLA-ijsjes of maak het nog specialer door te kiezen voor de Ben & Jerry ijsjes. Je bent volledig vrij in het samenstellen van het assortiment en daarbij zijn alle combinaties mogelijk. Een van de voordelen zijn dat de ijsjes handig individueel zijn verpakt en daarbij gemakkelijk per stuk is samen te stellen.

Unieke ervaring met IJsfeestje

Wat maakt IJsfeestje nu een unieke cateraar? Eerder werd al vermeld dat IJsfeestje geen saaie smaken ijs in het assortiment heeft. Bij IJsfeestje is er namelijk keuze uit alle bekende A-merk OLA-ijsjes zoals Magnum, Solero, Raketjes of Cornetto en de overheerlijke Ben & Jerry ijsjes. Hierdoor kan je alle gasten blij maken en laten genieten van zijn of haar favoriete ijsje. Het zorgt ervoor dat iedereen op het feest het naar zijn zin heeft en daar nog weken van zal nagenieten. Een unieke ervaring van een unieke cateraar. Maar niet alleen het assortiment, maar ook de service maakt IJsfeestje een unieke cateraar. Het zelf samengestelde ijspakket wordt op iedere gewenste locatie afgeleverd. Plaats je een bestelling met een order waarde hoger dan €200,-? Dan krijgt u gratis een perfect passende vriezer meegeleverd. Is de bestelling lager dan €200? maak je geen zorgen! Voor een kleine meerprijs kan er altijd een vriezer worden meegeleverd. Zo blijven de ijsjes onder alle omstandigheden goed bewaard!

Unieke ijs catering met feestpakket

Maak van een feestje een compleet verzorgt IJsfeestje! IJsfeestje richt zich als ijs cateraar om alle zorgen uit handen te nemen. Naast een ijskar vol met overheerlijke ijsjes, kan je ook nog een extra feest pakket toe voegen om je feest compleet te maken! Kies hierbij zelf wat je nodig hebt voor een geslaagd IJsfeest. Houd je het bij de basics? Dan kun je gaan voor ballonnen, servetten en vlaggetjes. Wil je het groter aanpakken? Dan kun je het pakket nog verder uitbreiden met confettikanonnen, A-bord en zitzakken. Het is allemaal mogelijk met IJsfeestje als jouw unieke cateraar.