Trouwen is een van de mooiste momenten in je leven. Een van de belangrijke onderdelen tijdens deze mooie dag is het presenteren van het dessert. Wil je tijdens jouw bruiloft het dessert op een originele manier presenteren en jouw bruiloft gasten een unieke ervaring bieden? Dat kan! Bij IJsfeestje kun je namelijk een IJskar vol met alle bekende OLA of Ben & Jerry ijsjes voor op jouw bruiloft huren. IJsfeestje beschikt namelijk over alle bekende A-merken van OLA en Ben & Jerry ijsjes. Dit is net even iets anders en maakt het dessert net wat origineler dan een bruidstaart of ijskarren voorzien van schepijs. Maar het hoeft natuurlijk niet een vervanger van de bruidstaart te zijn, het is namelijk ook prima als dessert te combineren!

Een vriezer vol ijsjes op de bruiloft

IJsfeestje wil de zorgen volledig uit handen nemen. Zo stel je zelf het gewenste assortiment samen en komen we een ijskar vol met jouw persoonlijk uitgekozen assortiment op de trouw locatie afleveren. IJsfeestje is een unieke cateraar. In plaats van saaie smaken ijs of schepijs, is er keuze uit alle A-merken van OLA en Ben & Jerry ijsjes. Het geeft een unieke ervaring en is een originele toevoeging aan je bruiloft waarvan je gasten nog weken van zullen nagenieten. Daarnaast is het ook een gemakkelijke manier van bediening waarbij je gasten zelf hun favoriete ijsje uit de ijskar kunnen pakken.

Een IJsfeestje op je bruiloft

IJsfeestje denkt met je mee om de meest unieke ervaring op jouw bruiloft te bieden. Bij IJsfeestje kun je namelijk niet alleen terecht voor ijsjes, maar kunnen we er ook een compleet IJsfeestje van maken. Hierbij kun je denken aan meegeleverde versieringen als ballonnen, servertjes en vlaggetjes. Of maak de ijskar ervaring op je bruiloft met zitzakken en confettikanonnen compleet. Zo creëer je een lounge hoek waar de gasten op hun gemak zijn of haar ijsje op kan eten. De ijskar wordt dan een echte eye catcher op jouw bruiloft, unieker bestaat toch niet? Het is allemaal mogelijk bij IJsfeestje.

Vind je het lastig om het perfecte assortiment samen te stellen of heb vragen over het huren van een ijskar op je bruiloft? Neem contact met ons op en we helpen je snel verder. Het maakt niet uit waar jouw IJsfeestje is, we komen altijd naar je toe!