Zakelijk IJsfeestje

Verkoel jij je collega’s op een warme zomerdag? Of geef je je klanten even een lekkere verrassing, zodat jouw stand op de beurs extra in de smaak valt?

Op kantoor, in het magazijn, op de vloer bij je klanten, op de beurs, bij je relaties, in de kantine. Er is geen plek te bedenken waar de stralende vriezer geen geluk kan brengen. Want wat is er nou leuker dan hangen boven een bak vol met lekkere ijsjes en er één uitkiezen? Leuk weetje: jij kiest de ijsjes die in de vriezer zitten!

Dus wil jij eens een keer iets unieks doen? Kies dan voor een ijsfeestje!

Maak jouw eigen ijsfeestje!


1

Wat zijn jouw favoriete ijsjes?

magnum
Magnum
Almond
magnum
Magnum
Classic
magnum
Cornetto
Classic
magnum
Festini Peer
magnum
Raket
magnum
Solero
magnum
Ben & Jerry's
Caramel Chew
Chew
magnum
Ben & Jerry's
Chocolate
Fudge Brownie
magnum
Ben & Jerry's
Cookie Dough
magnum
Ben & Jerry's
Strawberry
Cheescake
magnum
Ben & Jerry's
Peace Pop
magnum
Calippo Cola
magnum
Verras me met
een lekkere mix
2

Hoeveel ijsjes wil je?

3

De perfecte vriezer erbij?

Ijs moet je nu eenmaal bevroren houden. Die mogelijkheden heeft niet iedereen. Daarom kunnen wij een passende vriezer leveren om jouw gekozen ijsjes goed te kunnen bewaren.

4

Wanneer is het feest?

Om de ijsjes op tijd bij je te krijgen, is het belangrijk om goed in te kunnen schatten of we er spoed achter moeten zetten.


Small

Medium

Large

Een gelikt IJsfeestje op de zaak?

Warmte in je magazijn? Die ene Barbecue, je eerste welcome back party @ the office na de Corona? Er zijn heel veel momenten te bedenken waarop een ijsje echt een leuke verrassing zou zijn! Via ijsfeestje.nl kun je dit nu ook heel makkelijk regelen. Je kiest jouw favoriete ijsjes en wij zorgen voor de rest. Wil je het extra speciaal maken? Kies dan een pakket met allerlei extra items als bijvoorbeeld ballonnen en een beachflag om jouw moment nog een beetje feestelijker te maken!

Een gelikt IJsfeestje op de zaak?

Ijsfeestjes zijn geschikt voor veel momenten. Maar twijfel je of een ijsfeestje echt bij jou past? Onze ervaring is dat een IJsfeestje eigenlijk altijd wel past. Sales & Campagne kick-offs, Beurzen, Relatiegeschenken, Personeelsfeesten, Meetings en teambuildingsdagen, BBQ’s, Vrijmibo’s, kerstborrels, start schoolseizoen, we hebben het allemaal mogen verzorgen. Dus wil je iets leuks doen voor je klanten of  collega’s? Succes gegarandeerd met deze vriezer vol verrassing!

Laat ons smelten
door jouw review

Bestel je IJsfeestje!