Ijskar op locatie Rotterdam

Jsfeestje.nl is de one-stop-shop voor het huren van een ijskar op locatie in Rotterdam! Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, bedrijfsfeest of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden en familie, met een ijskar wordt elke gelegenheid nog leuker. Voor zowel particulier als zakelijk biedt IJsfeestje.nl de ultieme ijs ervaring in op locatie in Brabant! Met onze selectie van hoogwaardige karren en ijsjes van de bekende a-merken OLA, Magnum en Ben & Jerry’s zijn deze perfect voor elke gelegenheid.

Trakteer uw gasten op iets verfrissends lekkers

Een ijscokar op uw evenement in Rotterdam is zeker een hit bij iedereen. Want wie houdt er immers niet van een zoete traktatie? Met IJsfeestje.nl is het eenvoudig om iets speciaals toe te voegen aan elke gelegenheid en deze nog unieker te maken. Dus waar wacht je nog op? Huur vandaag nog een ijskar en geef uw gasten iets lekkers om van te genieten!

Een ijskar op locatie voor een compleet (ijs)feest!

Bij IJsfeestje.nl hebben we een ruime keuze aan A-merk ijsjes, zodat je het perfecte assortiment kunt samenstellen voor jouw bijeenkomst. Kies uit populaire favorieten zoals Magnum, Cornetto, Ben & Jerry’s en meer. We bieden ook verschillende smaken aan, zodat iedereen iets kan vinden waar hij of zij van houdt! Zodra u jouw favoriete ijsjes heeft gekozen, bezorgen wij ze direct bij jou in Rotterdam. Ons team zet zelfs de kar voor je klaar en zorgt ervoor dat alles klaar is voordat de gasten arriveren! Bovendien kan ons vriendelijke personeel helpen met het serveren van het ijs als dat nodig is. 

Een volledig feest assortiment bij IJsfeestje

We hebben ook extra pakketten om jouw IJs feestje nóg leuker te maken! Wat dacht je van ballonnen & vlaggetjes? Of zelfs confettikanonnen en zitzakken? We nemen graag alles uit handen. Zo hoeven jullie alleen maar te genieten van de heerlijke ijsjes. Naast een zakelijk ijsfeestje kan je ook een particulier ijsfeestje boeken. Zo kan je ook op een unieke manier je verjaardag, babyshower of jubileum feest organiseren! 

Benieuwd wat IJsfeestje voor jou particulier of zakelijk kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!