Je bekijkt nu Personeel bedanken voor inzet

Personeel bedanken voor inzet

Ben je op zoek naar een leuke en originele manier om jouw personeel te bedanken voor hun inzet? Leuk dat je op de pagina van IJsfeestje terecht bent gekomen! Een bedankje heeft ontzettend veel invloed op de motivatie van je personeel. Wanneer je team gemotiveerd is, heb je een team vol tevreden medewerkers. Ze af en toe bedanken voor hun inzet is hierin een belangrijk onderdeel. Vooral in deze tijden kan het soms lastig zijn om het personeel als team samen te brengen en de waardering over te brengen voor hun inzet. Wanneer jouw medewerkers de erkenning en waardering voelen zullen de prestaties van je team groeien.

Hoe bedank je je medewerkers voor hun inzet?

Wanneer je jezelf gewaardeerd voelt op de werkvloer heb je plezier op je werk. Een fijne werkomgeving is prettig voor iedereen. Fijn wanneer de werkgever af en toe nét dat stapje extra zet om al het personeel te bedanken. Dit kan natuurlijk in de vorm van een cadeautje, of een compliment, maar een ervaring blijft het langste hangen in de herinneringen! Een cadeautje wordt snel vergeten, maar wanneer je een unieke ervaring mee kan geven zal dit iedereen nog lang bij blijven. Met IJsfeestje creëer je heel gemakkelijk deze unieke ervaring!

Bedank jouw personeel met de unieke IJsfeestje ervaring

Gezellig met iedereen bij elkaar komen, en genieten! Dat is waar IJsfeestje voor staat. Het maakt niet uit waar jij je IJsfeestje wilt houden, we komen altijd naar je toe. Bestel de favoriete ijsjes van jouw medewerkers. Geen saaie bakken met schepijs, maar heerlijke magnums, cornetto’s, raketjes of Ben & Jerry. Heb je geen vriezer? Geen paniek! Deze leen je heel gemakkelijk bij ons. Zo blijven de ijsjes goed in alle omstandigheden. Bekijk ook eens onze extra pakketten. Hiermee tover je de ervaring in een handomdraai om naar een écht feest. Zo zorgen wij voor ballonnen, vlaggetjes & servetten. Wil je nog meer uitpakken? Dan komen we zelfs langs met confettikanonnen en zitzakken. Het enige wat jullie hoeven te doen, is genieten van de ijsjes! IJsfeestje is eenvoudig te boeken, zowel zakelijk als particulier.

Benieuwd wat IJsfeestje voor jou en je medewerkers kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Geef een reactie