Je bekijkt nu Kleine attentie voor personeel

Kleine attentie voor personeel

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws
  • Bericht reacties:0 Reacties

Ben je op zoek naar een kleine attentie voor jouw personeel? Het is altijd leuk om waardering te tonen voor de inzet van je personeel of relaties bedankt voor de samenwerking. Uit ervaring weten wij dat een onverwachte waardering ontzettend goed ontvangen wordt. Zo is iedereen blij met een kerstpakket, maar mocht er onverwacht iets geregeld worden, wordt dit als extra waardinging ontvangen! Een cadeautje is leuk, maar ook lastig. Wat past nu bij iedereen? En die cadeaubonnen zijn ondertussen ook wel bekend… Geen idee wat je zou kunnen regelen? Lees dan verder

Bedank je personeel met een unieke ervaring

Een cadeau wordt op het moment zelf gewaardeerd, maar uiteindelijk snel vergeten. Wist je dat een ervaring veel beter blijft hangen in de herinnering? Samen iets onverwachts, leuks en gezelligs meemaken zorgt voor een geluksgevoel en een blijvende herinnering. Z’n unieke ervaring kan bijvoorbeeld ons bijzondere IJsfeestje zijn! Kom fijn bij elkaar en geniet! Bestel eenvoudig de favoriete ijsjes van jouw medewerkers. Geen saaie bakken met schepijs, maar de herkenbare en heerlijke cornetto’s, raketjes, magnums of zelfs Ben  Jerry’s worden overal in Nederland bezorgd. Geniet van bijzondere ijs catering.

Unieke attentie voor je personeel

Het maakt niet uit waar jij je ijsfeestje wilt houden, we komen altijd naar je toe. Heb je geen vriezer? Geen probleem! Deze kan je heel gemakkelijk bij ons lenen. Zo blijven de ijsjes in goede conditie, en hoef je zelf niets te regelen. We hebben ook extra pakketten om jouw IJsfeestje nóg leuker te maken! Wat dacht je van ballonnen & vlaggetjes? Of zelfs confettikanonnen en zitzakken? We nemen graag alles uit handen. Zo hoeven jullie alleen maar te genieten van de heerlijke ijsjes. Naast een zakelijk ijsfeestje kan je ook een particulier ijsfeestje boeken. Zo kan je ook op een unieke manier je verjaardag, babyshower of jubileum feest organiseren!

Wil jij als werkgever nét dat extra stapje zetten om je personeel te bedanken? Wanneer werknemers zich gewaardeerd voelen hebben ze meer plezier in hun werk!

Benieuwd wat IJsfeestje voor jou en je medewerkers kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Geef een reactie